O nama

Obuća d.o.o. Rijeka je renomirana trgovačka tvrtka za prodaju obuće za sve uzraste s tridesetogodišnjom tradicijom djelovanja na hrvatskom tržištu, te generalni zastupnik vrhunskog proizvođača dječje obuće Ciciban i obuće za mlade The Next.

Obuća d.o.o. Rijeka danas ima prodajnu mrežu u 10 gradova diljem Hrvatske s ukupno 22 maloprodajnih mjesta grupiranih prema specijaliziranim trgovinama koje ujedno predstavljaju strateške poslovne divizije:

  • Obuća
  • Flair
  • Ciciban

Maloprodaja mjesta Obuće nude kvalitetnu talijansku obuću uz pristupačne cijene. Tu možete pronaći elegantnu, sportsku i casual obuću, obuću za kuću (papuče), torbe, remenje i kišobrane.

U ponudi su najzastupljenije sljedeće robne marke IMAC, Bugatti, Anna Mei, Tamaris, Zen, Grisport, Planika, Fly Flot, Kopitarna i brojne druge.

Ciciban specijalizirane trgovine, njih ukupno 16, diljem Hrvatske nude obuću za djecu Ciciban. Ove visoko standardizirane i specijalizirane prodavaonice osim Cicibana nude i obuću za mlade – The Next, te ostali popratni asortiman.


Flair su visokosofisticirana prodajna mjesta koja nude talijansku visoko pozicioniranu obuću: Fru.it, NeroGiardini, Janet&Janet i druge.

Razvijena veleprodajna mreža u stanju je u svakom trenutku udovoljiti složenim zahtjevima tržišta i po principu “just in time” sustava nabavljanja izvršiti distribuciju u roku od 24 sata od trenutka narudžbe.

Tvrtka zadovoljava i u funkciji velikog uvoznika za brandove Fly Flot, Kopitarna i IMAC, ali isto tako i za ostali asortiman.

Obuća d.o.o. Rijeka prodajna mreža

9

gradova diljem Hrvatske

22

maloprodajnih mjesta

Specijalizirane trgovine

Brandovi

KATALOG JESEN-ZIMA 23/24